2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 09. 20.

Témák:

– Akár a Csónakázó-tó másik oldalára is kerülhet a tószínpad. Csütörtökön építész hallgatókkal kezdődött meg a tervezés, melynek célja az, hogy felmérjék a lehetőségeket.

– Idén is sikeresen pályázott a város az Európai Mobilitási Hét programsorozatra, melynek köszönhetően csütörtökön autómentes napot tartottak a Béke sugárúti óvodában. A rendezvény legfőbb célja, hogy ráirányítsák a figyelmet a gyerekeken keresztül a felnőttek számára a káros anyagoktól mentes közlekedésre, az egészséges életmódra.

– Különböző települések ellátottjai érkeztek a békéscsabai bowling pályára az esély egyenlőség jegyében. A Magyar Speciális Olimpiai Szövetség 4. alkalommal biztosított lehetőséget elsősorban hátrányos helyzetű fiataloknak, hogy megismerkedjenek ezzel a sportággal.

– Ábrahám Rita Közel-keleti Karma című könyvét mutatták be a gyulai könyvtárban. A szerző 4 országban eltöltött 13 évnyi tapasztalatot ad át könyvében az olvasóknak.

– Vonattal akart Romániából Magyarországra utazni egy orosz állampolgár, aki ellen az orosz hatóság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki. A 38 éves férfit Békés megyében, a lőkösházi vasúti határátkelőhelyen fogták el a rendőrök.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …