2024. április 20., szombat
FONTOS

Magyar Kupa: Szeged-Grosics Akadémia – BFC Siófok 0-1

A nemrég edzőváltáson átesett Siófok ellen lépett pályára a Szeged-Grosics Akadémia a Magyar Kupa 6. fordulójában. A másodosztályban szereplő Balaton-parti csapat nem volt ismeretlen a Szeged-Grosicsnak, hiszen az előző idényben mindkét együttes az NB II-ben játszott.

A 17. percben megszerezte a vezetést a Siófok. Egy ívelést követően Szilágyiról Petneházi elé került a labda, aki mattolta a szegedi kaput. A 21. minutumban egy szögletet követően Fehér próbálkozását Pászka fejjel tolta ki a kapu elől.

Az 56. percben Zabari ívelését tolta el a kapus a középen érkező Molnár elől. A 68. minutumban Pászka lövését blokkolta a védelem. A 86. percben Molnár ívelt a középen érkező Baloghnak. A 91. percben jutott a legközelebb az egyenlítéshez, és egyben a hosszabbításhoz a Szeged-Grosics, mikor Manga lövését hárította Benke.

A mérkőzés eredménye a hármas sípszóig már nem változott, így a Siófok jutott tovább a Magyar Kupa 6. fordulójából. Szeged-Grosics Akadémia – BFC Siófok 0-1.

Nézze meg ezt is:

Tájékoztatók voltak középpontban az áprilisi közgyűlésen

Április 18-án ülésezett Békés Vármegye Önkormányzatának Közgyűlése,Békéscsabán. A testület áttekintette a Békés vármegye 2023-as évi …