2024. április 20., szombat
FONTOS

Szeged-Grosics Akadémia U19 – Nyíregyháza Spartacus U19 1-0

Az 5 forduló után még hibátlan, 100%-os mérlegű másodosztályú Nyíregyházát fogadta szombaton a középmezőnyhöz tartozó Szeged-Grosics Akadémia az U19-es bajnokságban.

A második félidőben mindkét együttes több helyzetet alakított ki. A 47. percben Orosz lövését hárította Kopasz. A 62. percben megszerezte a vezetést a Szeged-Grosics. Bitó indult meg a kapu irányába, majd Kopasz mellett mattolta a vendég kaput.

A 68. percben közel került az egyenlítéshez a Nyíregyháza. Motkó indult meg a kapu irányába, lövését Csutora védte, majd ismét Motkó lőtt, Csutora ekkor lábbal hárított, majd mentett a hazai védelem. A 89. percben Csáki távoli szabadrúgása Csutora lábai között pattant a kapu irányába, ami ezt követően elhagyta a pályát.

A hátralévő időben mindkét csapat előtt nyílt lehetőség a gólszerzésre, de a hármas sípszóig már nem változott az eredmény. Szeged-Grosics Akadémia – Nyíregyháza Spartacus 1-0.

A Szeged-Grosics Akadémia szombaton a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia ellen lép pályára. A csapat következő hazai mérkőzését október 13-án, szombaton, a Gyirmót SE Győr ellen játssza.

Nézze meg ezt is:

Évfordulót ünnepeltek a gyulai polgárőrök

  Öt éve adták át a Gyulai Bűnmegelőzési Polgárőr Egyesület irodáját, egyben a gyulai polgárőrök …