2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 10. 17.

Témák:

– Suhajda János szülész-nőgyógyász főorvos kapta idén a megyei központi kórház legrangosabb elismerését, a Pándy emlékérmet. A szerda délutáni emléknapon három ápoló munkáját is elismerték a Pándy nővér díjjal, valamint a Réthy nővér elismeréssel.

– A bürokrácia további csökkentése és az elektronikus közigazgatás kiterjesztése is a kormányhivatal céljai között szerepel – mondta Takács Árpád kormánymegbízott a 3Témában. Kiemelte, szeretnék elérni, hogy az ügyintézés mindenki számára minél egyszerűbb legyen.

– Közel 7 millió forint értékben folynak fejlesztések Gyulaváriban a körzeti képviselői keret terhére – közölte a Fehér-Körös utcában megtartott sajtótájékoztatón Szabó Károly. A városrészben főleg járdák újulnak meg, de a forrásokból jut Dénesmajorba is.

– Veterán baráti találkozót rendeztek a gyulai 56-osok tiszteletére Gyulaváriban. A rendezvényen visszaemlékeztek a történelmi időkre, az akkori eseményekre.

– Tűz volt egy ház melléképületében, Gyulán, az Ecsedi utcában. Amikor a rendőrök megérkeztek, a tulajdonos még bent volt az épületben, oltani próbálta a tüzet.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …