2024. március 29., péntek
FONTOS

A fővárosi csapat nyerte a rendőrnők kézilabda tornáját

Gyulán rendezte meg a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság az V. Országos Rendőr Meghívásos Viharsarki Női Kézilabda Tornát.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. október 31-én, ötödik alkalommal rendezte meg az Országos Rendőr Meghívásos Viharsarki Női Kézilabda Tornát. Gyulán, a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban megtartott sporteseményen négy csapat mérte össze tudását: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a házigazda, Békés megye.

A torna a sportolás mellett, a rendőrség női kézilabda válogatott keretének a kialakítását is szolgálja. A rendezvény megszervezését a Magyar Rendészeti Sportszövetség és a Békés Megyei Kézilabda Szövetség is támogatta. A helyszínt a Gyulasport Nonprofit Kft. biztosította. A tornán a Budapesti Rendőr-főkapitányság csapata bizonyult a legjobbnak. Ezüstérmesek lettek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrnők, a harmadik helyen pedig a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság kézilabdásai végeztek. A helyezetteknek járó érmeket és serlegeket dr. Varga Péter r. dandártábornok, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke, valamint dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át.

A torna gólkirálynője Zahoránné Márton Brigitta (Békés megye), a legsportszerűbb csapat pedig a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság együttese lett, akiknek az elismeréseket dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, a Hajdú Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át. A legjobb kapus díját Molnárné Galambos Nikolett (Hajdú-Bihar megye) kapta, a legjobb mezőnyjátékosnak járó elismerést pedig Horn Mónika (BRFK) vehette át dr. Varga Péter r. dandártábornoktól.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …