2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 10. 31

Témák:

– A legkiválóbb tanulókat díjazták a gyulai városháza dísztermében. A Bay Zoltán ösztöndíj pályázatot három évvel ezelőtt hirdették meg először annak érdekében, hogy ezzel is arra biztassák a fiatalokat, maradjanak a városban, vagy térjenek vissza tanulmányaik befejeztével. Idén összesen 57 diák pályázott az ösztöndíjra, ebből 32-en sikeresen tették ezt.

– Kemény hideg jó eséllyel november első felében sem várható, a Gyulai Közüzemi Kft mégis felkészülten várja a téli időszakot. Bányai György üzemvezető-helyettes a 3Témában mondta el, hogy 150 tonna só van már a raktárakban, a saját járműpark bármikor bevetésre kész, és megkötés alatt vannak a szerződések a külső vállalkozókkal.

– A népdal autentikus, mély rétegeiből származó produkciókat hallhatott a közönség a Gyulán megrendezett, regionális népdalköri találkozón. Az eseményen 19 produkciót értékelt a zsűri.

– Civil Kulturális Börzét tartottak szombaton Békéscsabán, a Jaminai Közösségi Házban. A rendezvényen egész nap ingyenes programmal várták elsősorban a helybeli családokat.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …