2024. március 29., péntek
FONTOS

Így készül a Gyulai Disznósajt

A Gyulai Disznósajt a tipikus magyar húskészítmény gyulai fűszerezésű változata.

A hagyományos disznósajt elkészítésének technológiája két napos. Az első lépés, amikor a disznófejet 4-5 órán át átfőzik gőzzel, 85 fokon. A főtt disznófejet, miután kihűlt, kézzel alaposan kicsontozzák, hiszen ez a disznósajt legnagyobb volumenű alapanyaga.

A disznósajt elkészítésének folyamatát Braunné Pavelka Márta, a Gyulahús Kft üzemvezetője mutatja be részletesen Spiritusz című műsorunkban.

Nézze meg ezt is:

Közönségdíjat nyert Bánhegyi Róbert János onkológus főorvos

  Az elmúlt napokban lezárult közönségszavazás alapján, Bánhegyi Róbert János főorvos elnyerte a Szent-Györgyi Albert …