2024. április 18., csütörtök
FONTOS

A GFF ERASMUS+ partneri megállapodásai

A főiskola külügyi titkára, Thékes István szeptemberben a horvátországi Katolikus Egyetem vendége volt, és a nemzetközi látogatásnak köszönhetően megállapodást kötött főiskolánk a zágrábi intézménnyel.

Hallgatóink és munkatársaink akár már most is pályázhatnak Horvátországba mobilitási ösztöndíjra. Elsősorban teoló­giai és pedagógiai területre várják a pályázatokat.

Főiskolánk az elmúlt tanévben nagy hangsúlyt fektetett a nemzetközie­sítési folyamatok erősítésére, és az új tanévre jelentős mértékű mobilitási támogatásra pályázott. A Tempus Közalapítvány által biztosított ERASMUS+ programnak köszönhetően hallgatóink és oktatóink számára is adott a lehetőség, hogy nemzetközi tapasztalatot szerezzenek.

Az idei tanévet kilenc hallgatónk már ERASMUS+ ösztöndíjasként kezdte, közülük heten jelenleg is mobilitási útjukat töltik: Romániában, Skóciában, Ausztriában és Belgiumban.

Nézze meg ezt is:

Kulturális mozaik

  Kiállítás-panoráma a Magyar Kultúra Napján Két kiváló fotóművész tárlata indította a kulturális újesztendőt. A szegedi Somogyi-könyvtárban Schmidt …