2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 12. 06.

Témák:

– A család egészsége címmel rendezett konferenciát a Gál Ferenc Főiskola, a Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság, Gyula városa valamint a Békés Megyei Kormányhivatal. Az eseményen a család és az egészség fogalmáról hallgattak előadásokat az egyház, az oktatás, a civil szféra, illetve a hatóság szemszögéből.

– Érdemes lenne a kisebb cégekre is kiterjeszteni a nagyobb vállalatokra jellemző biztonságkultúrát. Mindez a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara napokban megtartott elnökségi ülésén hangzott el.

– Gyakran a családtagokra hárul az a feladat, hogy felismerjék idősebb hozzátartozóikon a demencia jeleit. Hangzott el az Évgyűrűk című műsorunkban, ahol Szabó Erika és Kovács Renáta mentálhigiénés szakemberek voltak a vendégek. Felhívták a figyelmet arra, hogy speciális tanácsokért nem csak a beteg fordulhat a szakemberekhez, ezt bárki megteheti annak érdekében, hogy másokon segítsen.

– Mézeskalácsokból nyílt meg a Tájvízház legújabb kiállítása. A tárlaton Balogh Ferencné és Balogh Anita munkái láthatók.

– Különböző címletű bankjegyeket nyomtatott, majd a hamis pénzzel fizetett négy dombegyházi férfi, akiket a rendőrség őrizetbe vett.

– Szerdán súlyos közlekedési baleset történt Gyula külterületén.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …