2024. április 24., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 12. 13.

Témák:

– Minél több helyen jelenjen meg Gyula – nemcsak belföldön, hanem Románia mellett a Délvidéken, majd később akár Lengyelországban is – ezt is tartalmazza a Gyulai Turisztikai Kft marketingterve, melyet a városi képviselő-testület csütörtökön fogadott el. A grémium döntött arról is, hogy a jövőben szigorúbbak lesznek a városban a zajvédelmi szabályok.

– Új vezetőket mutatott be a csütörtöki, békéscsabai sajtótájékoztatón Takács Árpád kormánymegbízott. Az eseményen szó esett a decemberi, hatósági ellenőrzésekről is.

– Eric-Emmanuel Schmitt francia származású szerző Rejtélyes viszonyok című művét Kolos István állította színpadra a Várszínház Kamaratermében. A Rózsavölgyi Szalon előadásában egy Nobel-díjas író és egy magát újságírónak kiadó személy szerelmi vívódását láthatták a vendégek.

– Szerdán a Gyulavári Idősek Klubjában rendeztek karácsonyi ünnepséget. Az eseményen bölcsődések, óvodások és iskolások verses, zenés műsorát hallhatták a vendégek, melyek a szeretetet, az odafigyelést és a törődést hangsúlyozták.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 18.

Témák: – Észt napot tartottak a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai karán. Az eseményre ellátogatott Raul …