2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 12. 14.

Témák:

– Szeretne eljutni százig a kilencvenszeres véradó Szák Tamás, akit több társával csütörtök délután tüntettek ki. A Magyar Vöröskereszt Gyulai Területi Szervezete köszönetet mondott mindazoknak, akik önzetlenül, vérüket adva segítenek másokon.

– 15 új értéket vett lajstromba legutóbbi ülésén a Békés Megyei Értéktár Bizottság. Ezeket Zalai Mihály elnök mutatta be a Megyeházán. A legújabb felvett értékek között Gyuláról az egykori Igazságügyi Palota épülete is szerepel.

– A vállalkozók sem mentesülnek a digitális világ kihívásaitól. Ennek apropóján rendezett konferenciát Gyulán a megyei kamara.

– Az általános iskolások pályaorientációját segítette az a konferencia, melyet a Harruckern iskolában rendeztek. A programon elhangzott, bár ezt sokan nem így gondolják, érdemes szakmát tanulni.

– A 90 éves Ács Tivadart köszöntötte a család mellett a város vezetése. Tivi bácsi a hosszú élet titkát a sok munkában látja, ami mozgékonyan tartja az embert, emellett azt üzeni a fiatal generációnak, hogy mellőzzék az alkoholt, és ne dohányozzanak!

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …