2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 12. 17.

Témák:

– Szombaton adták át a teljes egészében önkormányzati beruházásból megépült Vécsey Károly és Schweidel József utcát. Az összesen 264 méter hosszú és 6,5 méter széles útszakaszon csapadékvíz-elvezetést illetve energiatakarékos közvilágítást építettek ki. Ezzel a lakótelepről új irányból is elérhetővé vált a Temesvári út.

– Többször jelentkezett Gyuláról a “Jónak lenni jó!” Vasárnap a fürdőváros volt az egyik fontos helyszíne a közmédia adománygyűjtő műsorának. Advent harmadik vasárnapján a cukorbetegséggel érintett gyerekek táboroztatását segítették.

– Többek között fáklyás felvonulással és adventi hangversennyel emlékeztek Karácsonyi Jánosra. A belvárosi katolikus templomban az óvodások mellett a gimnazisták is énekeltek karácsonyi dalokat.

– December 11-én kezdődtek el az Ifjúsági Hangversenybérlet sorozat programjai a gyulai általános iskolások számára. Az Erkel Ferenc Művelődési Központban a Fool Moon formáció szórakoztatta a fiatalokat, emellett műfajuk történetéről is tartottak előadást.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …