2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 12. 21.

Témák:

– Évek óta egyedi látványosságnak számít az Erkel-tavon az úszó karácsonyfa. Csütörtök este újra kigyulladtak a fények a víz felett.

– Több, mint tíz éves hagyományra tekint vissza az a jótékonysági ételosztás, melyet 52. alkalommal rendeztek meg a Gazdaudvarban. A rászorulók a babgulyás mellé csokimikulást, szaloncukrot, valamint ruhákat vihettek magukkal.

– Az önkormányzat és a rendőrség állatvédő szervezetek segítségével helyezett biztonságba a tartási körülmények miatt veszélybe került kutyákat. Az ebek tulajdonosát, egy 22 éves férfit állatkínzással gyanúsítják.

– Ünnepi műsorral köszöntötték a gyulai közfoglalkoztatottakat a Vigadóban. A számukra rendezett karácsonyi ünnepséget minden évben azért rendezik meg, hogy a városvezetés megköszönje egész éves munkájukat. A dolgozókat ajándékutalvánnyal is jutalmazták.

– A cipősdoboz-akció lezárásaként 125 rászoruló gyermek vehette át ajándékát csütörtökön a művelődési központban. A Baptista Szeretetszolgálat országos kezdeményezésében december 18-ig várták a felajánlásokat.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …