2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Erős kampányt tervez 2019-ben a Gyulahús

A tavalyi országos kampány egyik legfontosabb elem volt ez a reklámszpot, melynek segítségével a Gyulahús komoly eredményeket mutathat fel. A cég marketing menedzsere, Tamáskovitsné Gila Éva ezzel kapcsolatban azt mondta, fontos volt az elmúlt néhány év munkája, de a százötven éves alapok nagyon sokat jelentenek.

A legtöbb megjelenést a cég tavaszra tervezi, az eddigi tapasztalatok azt mutatták, hogy ennek egészen őszig nyúló, pozitív hozadéka lehet. 2019-ben a tavalyihoz hasonló nagyságrendű összegből gazdálkodhatnak, a legnagyobb változást az jelenti majd, hogy a kolbász mellett tavaly kissé háttérbe szoruló májas nagyobb figyelmet kap.

Egy felmérés során a Gyulára látogatókat megkérdezték, hogy mi jut eszükbe a várossal kapcsolatban. A leggyakoribb válaszok között már a gyulai húsipari termékek is szerepelnek, Gila Éva szerint ez a trend nemcsak helyben, hanem országosan is egyre inkább megfigyelhető. A gyulai kolbász népszerűségének jót tettek olyan sok vendéget érintő, de Gyulán tetten érhető kezdeményezések, mint a kolbásztaxi beüzemelése, vagy a szállásadók bevonása a Gyulahús termékeinek népszerűsítésébe.

Nézze meg ezt is:

Az áldozatsegítésről egyeztettek Békéscsabán

  A békéscsabai Áldozatsegítő Központban tett látogatást és a kormányhivatalban megtartott, szakmai egyeztetésen vett részt …