2024. március 29., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 01. 09.

Témák:

– Húsfeldolgozó csarnokot építene egy gyulai székhelyű vállalkozás a Henyei úton. A szerda reggeli, képviselő-testületi ülésen a cég zöld utat kapott a várostól, a beruházás várhatóan 14 új munkahelyet teremt.

– 13-15 centiméter hó hullott le kedd délutántól szerda reggelig. A város utcáit ezen időszak alatt is takarították, ugyanakkor a télies időjárás miatt a közlekedőket a továbbiakban is óvatosságra intik.

– Továbbra sincs influenza járvány Békés megyében, csak az influenza szerű megbetegedések számának emelkedéséről beszélhetünk – közölte Gaálné Maráczi Gabriella, a Békés megyei Kormányhivatal főosztályvezető-helyettese. A szakemberek szerint még mindig érdemes lehet beadni a védőoltást.

– Egyedi környezetben várja a fiatalokat a gyulai vár új attrakciója, a szabadulószoba. A feladványok és a kulcsok a várborozó falain, a bent lévő középkori tárgyak között vannak elrejtve, ezek újabb és újabb lakatokat, zárakat nyitnak ki.

– Piros és fekete festékkel festett feliratokat, ábrákat falakra, közlekedési táblákra egy 14 éves fiú Gyulán. gy gimnázium falát is megrongálta, az intézmény igazgatója január 4-én tett bejelentést a rendőrségen.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …