2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 01. 16.

Témák:

– A lemorzsolódás csökkentéséről hallgathattak előadásokat pedagógusok egy szakmai konferencián. A gyulai eseményen a szakképzés aktuális kérdései mellett szó volt arról is, hogy mire lehet, lehetne jó egy iskola.

– Székely Árpád és Székely János könyvét mutatták be szerda délelőtt a sajtó képviselői számára. A firtosváraljai József család története és munkássága című kötet 479 oldalban foglalja össze a legfontosabb és legérdekesebb tudnivalókat József Dezsőről és családjáról. A műben összesen 112 grafika, akvarell és olajfestmény képei is láthatóak, ezeket javarészt József Dezső készítette.

– Egyre több a fiatal játékos a felnőtt csapatban – ez pedig tudatos munka eredménye – hangzott el a 3Témában. A műsorban Halász László, a Grosics Akadémia szakmai vezetője arról is beszélt, mit tartanak a legfontosabbnak a fiatalok képzése szempontjából.

– Besenyei Krisztiánt díjazták a Szív világnapi verseny eredményes teljesítéséért. A dohányzás leszokására biztatott a szeptemberben hirdetett, három hónapon át tartó kihívás, hiszen legfőképpen ez a káros szenvedély járul hozzá a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásához.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …