2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 01. 17.

Témák:

– Eredetileg októberig tervezték, de a jelentős érdeklődés miatt december 31-ig látható a Kincsek őrzője elnevezésű kiállítás az Almásy kastélyban. Az elmúlt évben több, mint 50 ezren látogatták meg az intézmény időszaki tárlatait, ez a jegykedvezményeknek, illetve az olyan technikai megoldásoknak köszönhető, mint amilyen az országban egyedülálló holo-projektor.

– Országosan egyedülállónak számít a gyulai németvárosi óvoda nemcsak a nyelvoktatás tekintetében, hanem azért is, mert 11 diplomás, szakirányú végzettségű óvodapedagógus foglalkozik a gyerekekkel. Az intézmény vezetője azt mondta, az ide járó gyerekek évekkel később is profitálnak az itt lerakott alapokból.

– A gyulai geriátriai osztály és a helyi idős klubok szorosan együttműködve segítik az időseket, és dolgoznak azon, hogy teljes ellátásban részesüljenek a segítségre szorulók. A geriátrián pszichológiai oldalról is vizsgálják az öregedést. Fontos tisztában lenni vele, hogy a folyamat nagyban függ életvitelünktől is.

– 11. alkalommal várja a fiatalokat a Hetedhét Játékváros Gyulán. A rendezvény alkalmat teremt a 8-12 éves korosztály számára többek között arra, hogy játékos formában megtanulják a pénz és a munka fogalmát.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 12.

Témák: – A város tíz pontján, összesen 255 millió forintból újulnak meg utak, útszakaszok és …