2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 01. 18.

Témák:

– Idén is folytatódnak az infrastrukturális fejlesztések a Gyulasportnál. A városi cég vezetője, Kertes István több futballpálya rendbetétele mellett a sportcsarnok energia hatékonysági mutatóin is javítana.

– Tanulást segítő, korszerű eszközök érkeztek a Karácsonyi János Katolikus Általános iskolába. Egy pályázatnak köszönhetően tabletek, laptopok és új projektorok kerültek a tantermekbe. A pályázatnak köszönhetően a tanárok egy továbbképzésen is részt vehettek.

– Fedák Sári életét bemutató előadást láthat a gyulai közönség a Magyar Kultúra Napja alkalmából megrendezett eseményen, január 21-én, a Vigadóban. A Szűcs Nelli és Dávid Zsuzsa által színpadra alkalmazott nagysikerű darabot eddig több, mint 56 alkalommal láthatta a közönség.

– Országosan is egyedülállónak számító madár bukkant fel a napokban Békés megyében. A keleti gerlét Mezőberény térségében figyelték meg.

– Kivilágítatlanul, imbolyogva kerékpározott egy férfi csütörtök kora este a 44-es főút Gyula és Békéscsaba közötti szakaszán. Egy szolgálaton kívüli rendőri figyelt fel rá.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 22.

Témák: – Már hagyomány, hogy a víz világnapja alkalmából 2010 óta minden évben bemutatkozik az …