2024. április 20., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 01. 24.

Témák:

– Várhatóan emelkednek a köztisztviselők bérei a gyulai önkormányzatnál. Ennek érdekében a képviselő-testület pályázatot nyújt be a kormányhoz, melynek sikeres esetén támogatást igényelhetnek az illetményminimum növeléséhez.

– A viharos széllökések nyomán a következő napokban térségünkben is hófúvásos szakaszok alakulhatnak ki az utakon – figyelmeztetett közleményében a Magyar Közút Zrt. Azt írták, csak a téli közlekedésre megfelelően felkészített járművekkel érdemes elindulni.

– Szerda este mutatták be „A firtosváraljai József család története és munkássága” című könyvet a gyulai könyvtárban. Székely Árpád és Székely János Csaba kötete visszaemlékezések, újságcikkek, könyvrészletek mellett több, mint 100 művészeti alkotást is tartalmaz.

– Ünnepi hangversenyt rendezett az alapfokú művészeti iskola és a tankerületi központ. Az eseményen 6 város közel 60 tanára és diákja lépett színpadra.

– Békés megyei vágóhidat utalt kényszerpihenőre a Nébih. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei nagy mennyiségű rovartetemet, élő egeret és egérfészket is találtak egy Békés megyei sertés vágóhíd ellenőrzése során.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 16.

Témák: – Az utolsó gyulai Auschwitz-túlélő fia, Diósi Lajos beszélt többek között a helyi zsidóság …