2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 01. 25.

Témák:

– 3 alapszak és 2 alapképzésre épülő szakirányú képzés végzős tanulói vehették át a diplomájukat Gyulán. A Gál Ferenc Főiskolán 7 féléves és 2 féléves képzések fejeződtek be, összesen 29 tanuló számára. A diploma megszerzése után vannak, akik még folytatják tanulmányaikat, de akadnak olyanok is, akik a gyulai kórházban szeretnének elhelyezkedni.

– A napokban a törvényszéki végrehajtási ügyek átadásáról tartott megbeszélést a Gyulai Törvényszék és a NAV megyei igazgatósága. A találkozó apropója az volt, hogy a jövőben az adóhatóság veszi át a törvényszéki végrehajtók feladatait.

– 23 kórházi dolgozó mutatta meg tudását a január 24-én nyílt kiállításon, a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Galériájában. Az igazgatási épületben második alkalommal nyitották meg a Színekre hangolva című tárlatot. Az eseménynek közösségformáló célja is van, hiszen az alkotások segítenek abban, hogy jobban megismerjék az egymást a kórházi munkatársak, valamint a képek készítői.

– Ismét az Ewoldt Elíz óvodába látogatott Fizi Miska. A gyerekek ezúttal Jégvilág című bábelőadást láthatták. Strausz Róbert bemutatta saját mesekönyvét is, mely a Tick-Tack Bábszínház 10 éves fennállásának alkalmából jelent meg.

– Csütörtökön és pénteken együtt járőröztek a fürdővárosban gyulai és aradi rendőrök. Az ellenőrzések elsősorban a nemzetközi forgalomban résztvevőkre irányultak.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 22.

Témák: – Már hagyomány, hogy a víz világnapja alkalmából 2010 óta minden évben bemutatkozik az …