2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 01. 31.

Témák:

– 50 millió forintból újítják fel a gyulai román iskolát – hangzott el a csütörtöki, képviselő-testületi ülésen. A város pályázik a Máriás ház korszerűsítésére is, és egy telek megvásárlásával megteremti a lehetőségét a vízi sportok fejlesztésének.

– Az influenzajárvány miatt szinte minden kórházban korlátozzák a látogatást, és egyre több intézmény vezet be teljes látogatási tilalmat. A megyében részleges látogatási tilalom van érvényben a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórházában, a Békés Megyei Központi Kórház Réthy Pál Tagkórházában, valamint az Orosházi Kórházban is.

– Digitális OkosJáték Óvodásoknak címmel tartottak előadást a Bajcsy-Zsilinszky úti óvodában. Néma Erika a városszerte egyedülálló eszközt mutatta be az érdeklődőknek, mely 2017 óta nagy sikert arat mind a pedagógusok mind a gyermekek körében.

– Február 5-én mutatják be a Mesterkurzus című előadást a Gyulai Várszínház színpadán. A darab a világhírű, görög származású operaénekesnő, Maria Callas életének legtragikusabb időszakában játszódik, amikor egyik pillanatról a másikra – pályája csúcsán – elvesztette a hangját.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …