2024. április 16., kedd
FONTOS

Gyula TV Híradó 2019.02.13

Témák:

– Egy viszonylag állandó, alacsony munkanélküliségi ráta alakult ki az elmúlt években Békés megyében – mondta Pántya Imre a 3Témában. A foglalkoztatási főosztály vezetője kiemelte, térségünk készen áll arra, hogy egy nagyobb foglalkoztató megérkezése esetén elegendő szakembert biztosítson.

 

– Május 31-ig kell leadni azt a beszámolót, melyet a társasházak közös képviselői készítenek az előző év kiadásairól. Szintén eddig van lehetőség arra, hogy a lakókkal megvitassák, milyen beruházásokra kerüljön sor 2019-ben, kiket szankcionáljanak tartozásaik miatt, illetve hogyan változzon a közös költség.

 

– Nyolcadik alkalommal rendezte meg a Göndöcs Benedek Középiskola a Kreatív kalandtúra a Grimm testvérek nyomában elnevezésű játékos csapatversenyt. Ebben az évben a Csizmás kandúr című mesét dolgozták fel. A versenyen 72 általános iskolás mérte össze tudását.

 

– A Magyar Népművelők Egyesülete tizenhárom évvel ezelőtt indította útjára a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozatot. A kezdeményezés célja az volt, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális programoknak. A Gyulai Művelődési Központ két eseménnyel csatlakozik ehhez a hétvégén.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 11.

Témák: – A költészet megszerettetését nem lehet elég korán kezdeni. A József Attila szobornál a …