2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Ittasan, jogsi nélkül balesetezett Dombiratoson

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Dombiratoson, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán és lopás Szeghalmon.

Dombiratos külterületén, 2019. február 17-én 12 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője járművével letért az útról és felborult. A férfi egyedül volt az autóban és könnyű sérülést szenvedett. A rendőri intézkedéskor kiderült, hogy nincs vezetői engedélye és az alkoholszonda ittasságot jelzett nála.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2019. február 17-én délelőtt Békéscsabán, a Dobozi útról. Miután a helyszínen és a rendőrkapitányságon végzett légalkohol mérések eredménye is pozitív lett nála, a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Szeghalmon, az egyik vendéglátóhelyről, 2019. február 16-án egy férfi ellopott egy földön talált pénztárcát. A benne lévő bankkártyát két alkalommal használta is, több ezer forintért vásárolt. A 31 éves kétújfalui férfi ellen a Szeghalmi Rendőrkapitányság lopás és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …