2024. április 23., kedd
FONTOS

Új eszközök a Karácsonyi Gimnáziumban

Két olyan pályázat is elindult a Karácsonyi Gimnáziumban, melynek révén informatikai fejlesztéseket valósíthatnak meg. Az intézmény általános iskolai tagintézményébe már korábban megérkeztek azok az informatikai eszközök, amelyek az interaktív tanulást segítik.

A felvételeken Révész Péter igazgatóhelyettes mutatja be a gimnázium tantermeiben felszerelt, legújabb projektorokat. A 90 millió forint értékű fejlesztés több iskolát érint, a Karácsonyi Gimnáziumban a legnagyobb beruházást az interaktív táblák és projektorok jelentik, melyből szám szerint hetet helyeztek el a tantermekben.

Egy másik pályázatnak köszönhetően az iskolában lehetőség nyílik arra, hogy segítsék a tanulók pályaorientációját, akár üzemlátogatással vagy különböző cégektől érkező szakemberek előadásaival.

Az igazgatóhelyettes hozzátette, az új táblák a tanárok munkáját segítik, de ezzel párhuzamban a diákok is hatékonyabban tudnak részt venni a csoportos feladatokban. Az iskolában zajló fejlesztések pedig nem értek véget, ugyanis a jövőben egy korszerűbb WIFI hálózat kiépítését tervezik.

Nézze meg ezt is:

Szerdától tesztüzem – már látogatható a Ladics-ház

Célegyenesbe ért a Ladics-ház korszerűsítése, a napokban az utolsó simításokat is elvégezték a szakemberek. A …