2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 02. 19.

Témák:

– 468 millió forintot nyert a város az egykori relégyár épületének rehabilitációjára, illetve egy közétkeztetési pályázattal 72 millió forintot fordíthatnak eszközök vásárlására. A létesítmény kívül-belül megújul, a földszinten pedig a Gyulakonyha új főzőkonyháját szeretnék kialakítani.

– Még az idén korszerűsítik a Dobozi úti kerékpárút egy jelentős szakaszát – jelentette be Alt Norbert alpolgármester. Elmondta, nemcsak Máriafalván és Szentpálfalván, hanem a környező külterületeken is több fejlesztésre készülnek.

– A hungarikumokat és a nemzeti értékeket szeretnék közelebb hozni a diákok számára azon a vetélkedőn, melyet a Békés Megyei Önkormányzat szervezett április 19-én. A felső tagozatos tanulók három forduló során 4 fős csapatokban mérik össze tudásukat.

– Pilinszky János Szálkák című kötete inspirálta a Feledi Projekt táncszínházi előadását, melyet hétfőn mutattak be a Gyulai Várszínház kamaratermében. Az érdeklődők a klasszikus és a modern balett segítségével nyertek bepillantást a költő gondolatvilágába.

– Térfigyelő kamera buktatta le a 77 éves kerékpártolvajt Gyulán.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 03. 25.

Témák: – Szombat délután átadták a gyulai sporttelep Himer centerpályáját. Az eseményen Görgényi Ernő polgármester …