2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Térfigyelő buktatta le a 77 éves kerékpártolvajt Gyulán

Ellopták egy nő lezárt kerékpárját Gyulán. A körzeti megbízottak a térfigyelő kamera felvételeinek segítségével néhány nap alatt megtalálták a lopás gyanúsítottját, így a bicikli visszakerült a tulajdonosához.

Kerékpárlopás gyanúsítottját állították elő a rendőrök 2019. február 18-án, Gyulán. A bűncselekmény 2019. február 12-én történt. Egy idős nő a Városház utcában, egy kerékpártárolóhoz zárta a kerékpárját, majd felment a lakásába. Mikor elindult volna otthonról, a bicikli már nem volt ott.

A Gyulai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai megnézték a térfigyelő kamerák felvételeit és látták, hogy a kerékpárt egy idősebb férfi vitte el, a Hétvezér utca felé hajtott el vele. A lopást követő napokban figyelték az utcákat, tereket, 2019. február 18-án fel is ismerték a férfit, amint éppen a Harruckern tér felől a Városház utca irányába kerékpározott. Az igazoltatásakor kiderült, hogy a lopott kerékpáron ült.

A rendőrök a biciklit lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának. A Gyulai Rendőrkapitányság a 77 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …