2024. március 29., péntek
FONTOS

200 ezer a kondorosi rabló nyomravezetőjének

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat fegyveresen elkövetett rablás gyanúja miatt az alábbi tényállás alapján.

2011. július 1-jén a Kondoros, Csabai út 14. szám alatt található Kondorosi Takarékszövetkezetben egy ismeretlen személyazonosságú, fekete dzsekit, kék színű koptatott farmernadrágot és bordó színű bakancsot viselő férfi, fején bukósisakban, kezében egy fegyvernek látszó tárggyal, az ott dolgozó alkalmazottat készpénz átadására kényszerítette. A bűncselekmény elkövetése után az elkövető a helyszínről egy fekete színű KEEWAY F-ACT 50 robogóval menekült el. Később a motorkerékpárt és a bukósisakot megtalálták.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőjével, illetve a képen látható motorkerékpárral, vagy bukósisakkal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen vagy telefonon a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon (tel.: 66-523-700), illetve a 107-es vagy 112-es segélyhívó számon.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200 000 Ft (azaz kettőszázezer forint) díjat tűzött ki annak, aki a rablást elkövető személy felderítését eredményező, bizonyító erejű információt hoz a rendőrség tudomására.

A nyomravezető adatait a rendőrség bizalmasan kezeli.

{vsig}galeria/rablo{/vsig}

Nézze meg ezt is:

Lopás Orosházán és Békésen, garázdaság Békéscsabán

Lopáson értek tetten egy férfit 2024. március 18-án, Orosházán. Egy Tátra utcai lakatlan házba ment …