2024. április 19., péntek
FONTOS

Hamis parfümmel buktak Gyulánál

Valószínűleg hamisított parfümöket akart Magyarországra hozni az a lengyel férfi, aki csütörtökön kora reggel jelentkezett belépésre a gyulai közúti határátkelőnél.

Egy személyautóval érkezett, amit a román és a magyar egyenruhások átvizsgáltak. Az autóból 105 doboz, különböző márkajelzésű, valószínűleg nem eredeti illatszer került elő. A férfi ellen a román hatóság eljárást indított.

Ugyancsak Gyulánál jelentkezett belépésre az a férfi, akit beutazási és tartózkodási tilalom miatt kellett visszairányítani Romániába. A 42 éves török állampolgár egy teherautóval szeretett volna áthajtani a határon. Ellenőrzésekor azonban kiderült, hogy mivel egy korábban rá kiszabott helyszíni bírságot nem fizetett meg, beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el vele szemben. Ezért a határrendészek visszairányították Romániába.

A Békési Rendőrkapitányság munkatársai csütörtökön délután elfogtak egy férfit, aki ellen a Fővárosi Bíróság Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 26 éves budapesti fiatalembert előállították a kapitányságra, majd az esti órákban Gyulára, a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Nézze meg ezt is:

A 90 éves Lupsán Imrénét köszöntötték

  Virággal, Orbán Viktor miniszterelnök üdvözletével és tortával köszöntötte szerda délután Timár Andrea aljegyző és …