2022. augusztus 11., csütörtök
FONTOS

Hamis parfümmel buktak Gyulánál

Valószínűleg hamisított parfümöket akart Magyarországra hozni az a lengyel férfi, aki csütörtökön kora reggel jelentkezett belépésre a gyulai közúti határátkelőnél.

Egy személyautóval érkezett, amit a román és a magyar egyenruhások átvizsgáltak. Az autóból 105 doboz, különböző márkajelzésű, valószínűleg nem eredeti illatszer került elő. A férfi ellen a román hatóság eljárást indított.

Ugyancsak Gyulánál jelentkezett belépésre az a férfi, akit beutazási és tartózkodási tilalom miatt kellett visszairányítani Romániába. A 42 éves török állampolgár egy teherautóval szeretett volna áthajtani a határon. Ellenőrzésekor azonban kiderült, hogy mivel egy korábban rá kiszabott helyszíni bírságot nem fizetett meg, beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el vele szemben. Ezért a határrendészek visszairányították Romániába.

A Békési Rendőrkapitányság munkatársai csütörtökön délután elfogtak egy férfit, aki ellen a Fővárosi Bíróság Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 26 éves budapesti fiatalembert előállították a kapitányságra, majd az esti órákban Gyulára, a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Nézze meg ezt is:

Átadták a Gyulai Várfürdő legújabb attrakcióját, az új gyermekparadicsomot

  Rózsa Kitti műsora színesítette az új gyermekparadicsom szerda délelőtti átadóját. A Gyulai Várfürdőben található, …