2024. április 19., péntek
FONTOS

Olimpikonokat támogat a megye

 

Békés megyéből minden eddiginél népesebb csapat indulhat az alig egy év múlva kezdődő 2012-es londoni ötkarikás játékokra.

Az olimpiai kerettag versenyzőket, illetve edzőiket és klubvezetőiket július 14-én köszöntötték a Békés Megyei Önkormányzat épületében, s egyúttal a megyei képviselő-testület elnöke, Farkas Zoltán a közgyűlés támogatásáról biztosította a sportolókat. Hozzátette: reméli, hogy ez a támogatás hozzájárul a sikeresebb szerepléshez, s köszönetet mondott a sportolóknak, hogy eredményeikkel ilyen nagyszerűen képviselik a világban Békés megyét – írta a bekesmegye.com.

Öt egyesület tíz Békés megyei sportolója (Baji Balázs, Böczögő Dorina, Kiss Gergely, Lónai Hajnalka, Madarász Viktória, Márton Anita, Máté Gábor, Petrovszki Tibor, Tóth Annamária, Tóth László), összesen hárommillió forint felkészülési támogatást kap a Békés Megyei Önkormányzattól. A támogatási szerződéseket ünnepélyes keretek között csütörtökön reggel írták alá a sportolók, ám a meghívottak közül többen edzőtábori vagy verseny elfoglaltságuk miatt nem lehettek jelen. Őket edzőik, illetve a sportegyesületek vezetői képviselték.

Nézze meg az eseményről készült képeinket és videónkat.

Nézze meg ezt is:

Karitatív rangadóra készülnek

  A Gyulasport Nonprofit Kft cégfilozófiájának kiemelt területe a karitatív segítségnyújtás, ami a jövő hétvégi …