2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Lakkbenzint ivott egy gyerek

Egy két és fél éves gyermek ivott lakkbenzint a napokban Eleken. Schneider László, a gyulai mentőállomás vezetője elmondta, a gyermek szerencsére csak egy-két kortyot nyelhetett a festék hígítására használt folyadékból, így kielégítő állapotban szállították kórházba.

Három motorost kellett ellátniuk vasárnap a gyulai mentősöknek, ebből kettőt a motocross versenyen. Schneider László elmondta, az egyik versenyző boka- és hámsérülést szenvedett, a másik viszont viszont nem úszta meg ennyivel, az agyrázkódás mellett comb-, váll- és felkarsérülést szenvedett. A verseny szervezőitől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a profiknál még délelőtt esett egy nagyot a hódmezővásárhelyi Nagy Alex az egyik ugrónál. Őt a mentő bevitte a kórházba, ahol minden szükséges vizsgálatot elvégeztek. Várhatóan szerdán hagyhatja el a kórházat.

A Gyula és Békéscsaba közötti úton egy teherautó vezetője hátulról ütközött egy előtte haladó segédmotorossal. A motort vezető férfi leesett a járműről és súlyos al- és felkartörést szenvedett. A balesetek körülményeit és a felelősség kérdését a rendőrség vizsgálja.

 

Nézze meg ezt is:

Jubileumot ünnepel az Erkel kórus

Sikeres évtizedek állnak a gyulai Erkel Ferenc Vegyes Kar mögött, amit a napokban hangversennyel és …