2024. június 14., péntek
FONTOS

Súlyosan sérült motoros Gyulán

Súlyosan megsérült az a motoros, akit egy autós ütött el szerdán délután Gyulán. A baleset a Béke sugárúton történt. A Suzuki személyautó vezetője a vasútállomás felől a Kossuth tér irányába tartott, és a Béke sugárút 52. szám előtt meg szeretett volna fordulni. Ekkor ütközött össze a mögötte érkező segédmotorossal, aki éppen el akart menni mellette. A balesetben a motort vezető férfi súlyosan megsérült.

Összeütközött két kerékpáros szerdán délelőtt háromnegyed 10 körül Békésen, a Piac tér 8. szám előtti útszakaszon. Egyikük, egy hölgy a Kossuth utca felől a Fáy utca irányába tartott, amikor összeütközött egy másik biciklissel. A hölgy elesett, a másik kerékpáros, egy férfi pedig távozott a helyszínről. A rendőrség kéri a sötét színű kerékpárral közlekedő középkorú férfit, hogy a baleset körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzen a Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (Békéscsaba, Bartók Béla út 1–3.) vagy telefonon a 66/ 523-700-as telefonszámon, vagy a 107-es segélyhívó számon. A rendőrség szemtanúk jelentkezését is várja. Kérik, hogy aki szerdán délelőtt 9 óra 45 perc körüli időben a Piac tér 8. szám közelében volt, és a balesetről, vagy a kerékpáros férfiről  információval rendelkezik, tegyen bejelentést a fentiekben megjelölt elérhetőségek valamelyikén.

Nézze meg ezt is:

Országosan ellenőrzik az egyenruhások a járművezetőket

A Magyar Rendőrség június 17. és 23. között az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának (ROADPOL) …