2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Őrizetbe vételek a megyében

Rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe a Szarvasi Rendőrkapitányság munkatársai 2011. 07. 26-án egy békésszentandrási nőt, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2010. november 2-án, az esti órákban egy férfi lakásán úgy tulajdonított el a tulajdonos nadrágzsebéből készpénzt és bankkártyákat, hogy a férfi italába pszihotróp anyagot kevert.

A fiatal nő a fentieken kívül több, hasonló bűncselekményt is elkövetett, mellyel összefüggésben a rendőrség az ügyet vizsgálja.

Ismeretlen tettes ellen indult eljárás a Sarkadi Rendőrkapitányságon, aki Sarkad egyik lakóházába 2011. 07. 21-re virradóra bement, és eltulajdonította a tulajdonosok telefonjait, pénztárcáját, személyes iratait, laptopot, sportcipőt és egyéb használati dolgokat mintegy 150.000 Ft. értékben.

A kapitányság munkatársai 2011. 07. 25-én őrizetbe vettek egy sarkadi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a fenti cselekmények elkövetésével.

Ugyancsak ismeretlen tettes ellen indult eljárás, aki Sarkadon, egy lakóház udvaráról, a nyitott műhelyből – szintén 07. 21-re virradóra – eltulajdonított egy 35.000 Ft. értékű kerékpárt, illetve el akart tulajdonítani egy segédmotor-kerékpárt, az azonban feltalálásra került az utcán.

2011. 07. 26-án munkatársaink őrizetbe vettek egy dobozi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható e cselekmények elkövetésével

Nézze meg ezt is:

Egy kattintás, 36 millió forint veszteség

Értékes ügyfél megszólítással kezdődő ímélt kapott egy könyvelő Békés vármegyében. Azt kérték tőle, hogy erősítse …