2024. április 19., péntek
FONTOS

Négy baleset a megyében

Pénteken történt közlekedési balesetekről adott tájékoztatást a rendőrség.

12 óra 30 perc körüli időben Gyula külterületén közlekedő személygépkocsi lehaladt az úttestről és villanyoszlopnak ütközött. A balesetben a jármű vezetője 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedet.

16 óra 10 perc körüli időben Békéscsabán a Szabó Dezső utcán közlekedő személygépkocsi vezetője az Illésházi utcai kereszteződéshez érve balra kívánt kanyarodni, eközben azonban nem biztosította az elhaladási elsőbbséget az Illésházi utcán közlekedő motorkerékpárosnak. A motoros, hogy az ütközést elkerülje fékezett, majd a jobb oldalára dőlve elesett, így a járművek egymással nem ütköztek. A motorkerékpárt vezető férfi a balesetben 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

17 óra 20 perc körüli időben Békéscsaba felől Szabadkígyós irányába közlekedő segédmotorkerékpáros haladása során az úttesten elcsúszott. A motoros a balesetben 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

30-án 00 óra 40 perc körüli időben a 44-es számú főúton Békéscsaba felől Kétsoprony irányába közlekedő járműszerelvény haladása során lehaladt a jobb oldali füves útpadkára, majd az úttest mellett lévő vízelvezető árokba borult. A jármű vezetője ittas volt és a balesetben 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Nézze meg ezt is:

A 90 éves Lupsán Imrénét köszöntötték

  Virággal, Orbán Viktor miniszterelnök üdvözletével és tortával köszöntötte szerda délután Timár Andrea aljegyző és …