2024. április 20., szombat
FONTOS

Szombati balesetek a megyében

Elesett egy motoros szombaton kora reggel Békéscsabán, a Szarvasi úton. A segédmotort vezető fiatalember a Kazinczy utca felől a Szabolcs utca irányába tartott, majd be akart kanyarodni a Szabolcs utcára. A manőver közben azonban felment az útpadkára, majd a járdára és ott elesett. A fiatalember, aki az első vizsgálatok eredménye alapján ittasan közlekedett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 

Súlyos sérüléssel járó baleset történt szombaton délelőtt fél 11 körül Gyomaendrőd külterületén. Egy férfi pótkocsis traktorjával a Hármas – Körös töltésén a 4232-es út felől a köröladányi út felé tartott, amikor a körösladányi útra vezető lejtős töltéslejárón felborult. A balesetben a jármű vezetője könnyebben, míg utasa súlyosan megsérült.

 

Letért az útról és az út melletti árok falának ütközött egy autós szombaton kora este Gyomaendrőd külterületén. A nő Szarvas felől Gyomaendrőd irányába tartott, amikor elmondása szerint egy őz ugrott kocsija elé. El akarta kerülni az ütközést, hirtelen balra kormányozta a kocsit, de ekkor elvesztette uralmát a járműve felett. Lement az útról, és az út bal széle melletti árok falának ütközött. A balesetben hárman sérültek meg, de szerencsére egyik sérült állapota sem súlyos.

 

Nézze meg ezt is:

A 90 éves Lupsán Imrénét köszöntötték

  Virággal, Orbán Viktor miniszterelnök üdvözletével és tortával köszöntötte szerda délután Timár Andrea aljegyző és …