2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Nemzetközi elismerés a gyulai márkanévnek

2011. komoly elismerést hozott a Gyulai Húskombinátnak, hiszen a nagy múltú cég két nemzetközileg elismert díjat zsebelt be, nevezetesen a Superbrands és Business Superbrands díjakat.

A Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszere, mely nyolcvanhét országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. Az elismerés célja, hogy erősítse az adott márka pozícióját, növelje hírnevét, presztízsét.

A komoly elismerést a cég vezérigazgatója hétfőn vette át a Superbrands Magyarország igazgatójától. Ruck János hangsúlyozta, számukra azért is nagyon fontos ez az elismerés, mert így az elődök által felépített 143 éves tradíciót, imázst, méltóképpen tudják képviselni a világ bármely pontján.

Wiszkidenszky András, a Superbrands Magyarország igazgatója beszédében kiemelte, a díj jelentőségét az is mutatja, hogy több tízezer termék közül választják ki a fogyasztók és a szakértők, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a gyulai a második legismertebb márka a magyar Brands rangsora alapján. Az átadáson jelen lévő Alt Norbert alpolgármester rámutatott, a díj nemcsak a cég számára jelent elismerést, hanem városunknak is, hiszen ezzel a díjjal Gyula jó hírnevét is öregbíti a Gyulai Húskombinát.

A név tehát kötelez, a Gyulai Húskombinát vezetése hangsúlyozta, a jövőben is ezekhez az elismerésekhez méltóan kívánják munkájukat végezni, a lehető legjobban megfelelve a cég által támasztott elvárásoknak.

További részletek a videóban, képek a Galéria rovatban.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …