2024. április 24., szerda
FONTOS

Balesetek, bírságok

Még péntek este, a késő esti órákban Szabadkígyós külterületén egy személygépkocsi árokba hajtott. Az autó vezetője és utasa a balesetben könnyű sérülést szenvedett.

Szombaton 14 óra 45 perc körüli időben Mezőberény belterületén egy kerékpáros elesett. A biciklis a balesetben könnyű sérülést szenvedett és ittas volt.

A Szarvasi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vettek a Várpalotai Rendőrkapitányság elfogató parancsa alapján egy székesfehérvári férfit. Az Orosházi Rendőrkapitányság munkatársai egy csorvási férfit vettek szabálysértési őrizetbe.

Gyula közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy román állampolgár. Ellenőrzése során megállapították, hogy személyi igazolványának érvényessége még áprilisban lejárt. Lökösháza vasúti határátkelőhelyen ugyancsak egy román állampolgár ellenőrzése során állapították meg, hogy az ő személyi igazolványának érvényessége lejárt. Mindkét esetben helyszíni bírság került kiszabásra – tájékoztatott Pengő Erzsébet, a megyei főkapitányság sajtóügyeletese.

 

Nézze meg ezt is:

Egy kattintás, 36 millió forint veszteség

Értékes ügyfél megszólítással kezdődő ímélt kapott egy könyvelő Békés vármegyében. Azt kérték tőle, hogy erősítse …