2022. december 10., szombat
FONTOS

Alt Norbert váltja Gajda Róbertet

 

Vezetőváltás történt a gyulai Fidesz szervezetében – jelentette be a csütörtök kora délutáni sajtótájékoztatón Gajda Róbert korábbi elnök, aki egyben a párt gyulai központú választókerületét is irányítja.

A politikus úgy nyilatkozott, a jövőben az eddigi hét helyett várhatóan csak négy választókerület lesz a megyében, így a hatékonyabb munkavégzés, a terhek elosztása is a váltás mellett szólt.

A párt új városi elnöke Alt Norbert lett, aki a legutóbbi önkormányzati választásokon a legnagyobb szavazati aránnyal nyerte meg egyéni választókörzetét, és azóta alpolgármesterként dolgozik. Ő azt mondta, az eddigi sikerek nyitja az, hogy nem az egymás közötti civakodással voltak elfoglalva, hanem egy jó munkamegosztással, egységesen dolgoztak a közös célokért. Alt Norbert úgy fogalmazott, kiemelt feladatának tartja, hogy a továbbiakban is megőrizzék a szervezet belső egységét.

A helyi Fidesz alelnököket is választott, dr. Ökrös István, Kónya István, Torma Béla és Kiss Tamásné mellett Kvaszné Kónya Gabriella töltheti be a tisztséget.

További információ videónkban.

Nézze meg ezt is:

Jótékonysági akcióval kezdődött a gyulai mézes fesztivál

  Már péntek reggel elkezdődött a gyulai mézes fesztivál, a megyei lovagrend tagjai ugyanis három …