2024. július 19., péntek
FONTOS

Magyar Termék Nagydíj két Békés megyei cégnek

Két Békés megyei cég is Magyar Termék Nagydíjban részesült szeptember 1-jén, hiszen a Budapesten az Országház felsőházi termében átadott elismerések között a Csaba Metál Zrt. egy, és a Gyulai Húskombinát Zrt. két pályázatát is díjazták.

{vsig}galeria/huskombinat{/vsig}

Előbbi, békéscsabai cég a CSM Urbanus Midibusz, míg utóbbi, gyulai vállalat a Gyulai Mályvádi Sonka, valamint a Gyulai Pokol Szalámi termékek kiváló minőségének bizonyítékaként kapta a kitüntető díjat, melyet Koszorús Lajos, az Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottságának alelnöke nyújtott át.

A Csaba Metál Zrt. felkérésére Farkas Zoltán, Békés Megye Képviselő-testületének elnöke is részt vett a szeptember 1-jei ünnepélyes eseményen.

A Magyar Termék Nagydíj Pályázatot 2011-ben tizennegyedik alkalommal hirdette meg az Industorg Védjegyiroda Minőségügyi Kft., a Magyar Export – Import Bank Zrt., a Magyar Export Biztosító Zrt., a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és a TÜV Rheinland InterCert Kft. a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Külgazdasági Hivatal szakmai támogatásával. Az elismerést azok a termékek, szolgáltatások és gazdasági szervezetek kaphatják meg, akik elkötelezettek a minőség ügye iránt, és a gazdaság fejlesztéséhez hozzájáruló példaértékű modelleket jelenítenek meg.

Idén 13 megye 23 városa összesen 39 nagydíjat vehetett át, és ezek közül hármat tehát Békés megyei cégek érdemeltek ki – ezzel is bizonyítva a Békés megyei vállalkozások innovációs hajlamát, versenyképességét és minőségi szolgáltatásra törekvését.

Nézze meg videónkat is.

Nézze meg ezt is:

Mintegy 40 önkéntes tartalékos katona vonult be Békéscsabán

  Mintegy 40 önkéntes tartalékos katona vonult be Békéscsabán, hogy megkezdje öt hetes elméleti és …