2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Összefogás a turizmusban, összefogás a turizmusért

Az Új Széchenyi Terv keretén belül kiírt pályázaton több mint 92 millió forintot nyert a Gyulai Turisztikai Desztináció Menedzsment.

A pénz többek közt marketing feladatokra, képzésre, a Tourinform iroda akadálymentesítésére és két új munkahely teremtésére használható fel. Összefogás a turizmusban, összefogás a turizmusért. Az Új Széchenyi Terv keretén belül kiírt pályázaton több mint 92 millió forintot nyert a Gyulai Turisztikai Desztináció Menedzsment.

A pénz többek közt marketing feladatokra, képzésre, a Tourinform iroda akadálymentesítésére és két új munkahely teremtésére használható fel. Dr. Görgényi Ernő polgármester nem csak a jövőről beszélt, hanem arról, hogy mint mondta ez a TDM szervezet: összefogás a turizmusban, összefogás a turizmusért. A város ősztől egy új turisztikai portállal népszerűsítik a várost. Az elvárás egy 15%-os idegenforgalmi adóemelkedés. Kiss József, a Gyulai Idegenforgalmi egyesület elnöke szerint két fő dolog van az idegenforgalomban. Az egyik, hogy azt kell elérni, hogy Gyulára jöjjön a turista, nem más városba, a másik az, hogy jó szájízzel távozzanak a városból az ideérkezők. Októbertől a visitgyula.com oldalon kaphat mindenki bővebb felvilágosítást az új városi programokról.

A polgármester nem csak a jövőről beszélt, hanem arról, hogy mint mondta ez a TDM szervezet: összefogás a turizmusban, összefogás a turizmusért. A város ősztől egy új turisztikai portállal népszerűsítik a várost. Az elvárás egy 15%-os idegenforgalmi adóemelkedés. Kiss József, a Gyulai Idegenforgalmi egyesület elnöke szerint két fő dolog van az idegenforgalomban. Az egyik, hogy azt kell elérni, hogy Gyulára jöjjön a turista, nem más városba, a másik az, hogy jó szájízzel távozzanak a városból az ideérkezők. Októbertől a visitgyula.com oldalon kaphat mindenki bővebb felvilágosítást az új városi programokról.

Még több információ videónkban.

Nézze meg ezt is:

Hat nap alatt ezerötszáz látogató a gyulai kiállítóhelyeken

  Legényest is láthatott a közönség a Viharsarok Táncszínház kedd délutáni előadásán, a fellépő táncosokat …