2024. július 23., kedd
FONTOS

Balesetek megyeszerte, motoros ütközött Gyulán

Békés megyében szombaton három súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Kora délután Gyula külterületén egy személyautó és egy motoros ütközött össze.

A személykocsi vezetője a Csabai úton a Vértanúk útja felől Békéscsaba irányába tartott, és balra szeretett volna lekanyarodni egy, az út mellett lévő bolt parkolójába. A manőver közben azonban hátulról nekiütközött a motoros, aki éppen meg akarta előzni a Ladát. A motoros férfi elesett és ő, valamint utasa is súlyos sérülést szenvedett. Este 8 óra körül Nagyszénáson, a Pacsirta utcán ért baleset egy kerékpárost. A hölgy a Vörösmarty utca felől a Zrínyi utca irányába kerekezett, amikor elvesztette egyensúlyát, elesett és súlyosan megsérült. A nő a helyszínen végzett alkoholszondás ellenőrzés eredménye alapján ittas volt. Pár perccel később Körösladányban egy tárcsával felszerelt mezőgazdasági vontató és egy világítás nélkül közlekedő kerékpáros ütközött össze. A biciklis nőt súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba. A balesetek körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Nézze meg ezt is:

Rendőrkézen a biciklitolvajok

Kerékpárlopásról tett bejelentést egy férfi 2024. július 16-án a Békéscsabai rendőrkapitányságon. Elmondása szerint a biciklijét …