2024. július 23., kedd
FONTOS

Kedvezmény kártya a vendégeknek

Új, turistacsalogató szolgáltatásokat vezetett be a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület annak nyomán, hogy a „Csomagolj és Csobbanj Gyulán” elnevezésű akció igen sikeres fogadtatásban részesült. Ehhez kapcsolódóan vezették be azt a kedvezmény kártyát, melyből az egyesület tagjai ingyenesen részesülnek, és a vendégeik számára tudják azt biztosítani.

{vsig}galeria/kedvezmenyeskartya{/vsig}

– A kártyát azokon a helyeken lehet felhasználni, ahol az egyesület tagjai szolgáltatástól függően, 10-40 százalék közötti kedvezményt biztosítanak – tudtuk meg Arató Henriettától, az egyesület alelnökétől.

A másik újdonság egy olyan egységes, Gyulát népszerűsítő kiadvány, melyből a vendég megtudhatja, Gyulán hol és mit érdemes megnézni, illetve milyen szolgáltatásokat lehet igénybe venni.

– Ezt szintén azok a szállásadó egyesületi tagok kapják majd meg, akik így szeretnének vendégeik számára komplexebb információt nyújtani Gyula városáról, mondta el érdeklődésünkre, Petrucza Zoltán az idegenforgalmi egyesület alelnöke.

A gyulai gyógyturizmussal összefüggésben kedden rendeztek kerekasztal beszélgetést az Erkel Hotelben, ahol a meghívott orvosokkal, fogorvosokkal közösen vitatták meg a felek, hogyan lehetne a gyulai gyógyturizmus fejlődését elősegíteni úgy, hogy az a vendég aki gyógyulni jön Gyulára, egyéb szolgáltatásokat is igénybe vegyen.

 

Még több információ videónkban.

Nézze meg ezt is:

Folytatódnak egyház- megyénkben az óvodafelújítások

  Május 30-án a TOP_PLUSZ- 3.3.1-21-CS1-2022-00011 kódszámú, „Baks óvodai játszóudvar fejlesztés” elnevezésű projekt keretein belül, valamint …