2024. április 25., csütörtök
FONTOS

Szárnyalnak az angyalok

Rendkívüli produkcióra készül a megyei fenntartású Degré utcai otthon. November 16-án Angyalok szárnyalása címmel rendeznek jótékonysági gálaestet. A program különlegessége az lesz, hogy az otthon értelmi és mozgássérült lakói ismert művészekkel lépnek majd színpadra, és adnak elő egy-egy közös produkciót.

 

{vsig}galeria/degre{/vsig}

Sziszák Katalin igazgató elmondta, a fiatalok nagy kitartással végzik a próbákat. A közös munka jó hatással van rájuk, de dicséret illeti a művészeket is, akik töretlen lelkesedéssel dolgoznak, Mlinár Pál például minden nap jön gyakorolni.

A Békés Megyei Jókai Színház művésze, Szente Éva társaihoz hasonlóan örömmel vállalja a próbákat, és az előadást. Mint mondta, látszik a gyerekeken, hogy nagyon élvezik a gyakorlást, pedig az ő közös produkciójuk nem lesz könnyű.

A gálára a belépőjegyet 3 ezer forintos áron lehet majd megkapni, a bevételt természetesen az ellátottakra fordítják. Sziszák Katalin úgy fogalmazott, azok, akik eljönnek majd megnézni a produkciót, egészen biztosak lehetnek abban, hogy rendkívüli élményben lesz részük.

Részletek a videóban.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …