2024. április 25., csütörtök
FONTOS

4 autó tört Gyulán

Három pénteki, személyi sérüléssel járó balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán egy 18 éves fiatalember sajátján kívül 3 autót tört össze.

07 óra 35 perckor Szarvason a Szabadság út mellett lévő kerékpárúton közlekedett egy kerékpáros a Lehel utca irányába. A biciklis egy gyalogost került ki, amikor a forgalmi okból álló másik kerékpárosnak hajtott és elesett. Az 54 éves békésszentandrási férfi súlyos sérülést szenvedett.

12 óra 35 perckor Orosházán a Zombai utcán közlekedett egy biciklis a Dózsa Gy. utca irányából az Arany J. utca felé, amikor egy szemből érkező tehergépkocsi oldalának érintőlegesen nekiütközött és elesett. A kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett.

23 óra órakor Gyulán, a Bajza utcán közlekedett egy 18 éves helyi lakos, személygépkocsi vezetőjeként. Haladása során a jármű megcsúszott és az úttest bal oldalán várakozó személygépkocsinak, a mellette álló kerékpárosnak és még két parkoló autónak ütközött. A baleset következtében a jármű vezetője és a kerékpáros személy 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. Ittasság gyanúja nem merült fel, az anyagi kár jelentős. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit – közölte Albert István, a megyei főkapitányság sajtószóvivője.

Nézze meg ezt is:

Egy kattintás, 36 millió forint veszteség

Értékes ügyfél megszólítással kezdődő ímélt kapott egy könyvelő Békés vármegyében. Azt kérték tőle, hogy erősítse …