2024. március 28., csütörtök
FONTOS

Vasárnap hajnali balesetek Gyulán

Vasárnap hajnal 3 órakor Gyulán, a Széchenyi utcában egy személygépkocsi haladt a József A. utca irányába, amely jobbra lehaladt az úttestről és egy fának ütközött. A jármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit további mintavételre állították elő, de sérülése nem keletkezett.

Szintén hajnalban  Gyulán a Csabai úton közlekedett egy személygépkocsi a Vértanúk útja felől Békéscsaba irányába. Haladása során a jármű egy balra ívelő kanyarban letért a jobb oldali útpadkára, majd felhajtott a szalagkorlátra és felborult. Az autó a borulása közben nekiütközött és kitört egy beton villanyoszlopot is. A személyautó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett – tájékoztatott Albert István, a megyei főkapitányság sajtószóvivője.

Szombat hajnalban Lökösházán a vasúti határátkelőnél kilépésre jelentkezett két személy, akik semmilyen okmánnyal nem rendelkeztek. Meghallgatásuk során elismerték, hogy okmányok nélkül léptek a Magyar Köztársaság területére, ezért előállították őket a Határrendészeti Kirendeltségre. Adataik megállapítása után a 33 és 19 éves román állampolgárokat átadták a román határőrizeti szerveknek, és tiltott határátlépés valamint külföldiek rendészetével kapcsolatos szabálysértés miatt eljárást indítottak ellenük.

Nézze meg ezt is:

Félévszázados jubileumához ért a városi borverseny

  Sándor János több, mint 15 éve foglalkozik borászattal  néhai nagyszülei háznál, ahol van borospince …