2022. január 23., vasárnap
FONTOS

Két szatyorral vitte a kábítószert, ekkor fogták el

 

Kökénybokrok vették körül azt a kisebb kenderültetvényt, melyen egy helyi férfi termelte a kábítószer alapanyagot. Őt hétfő délután fogták el a gyulai rendőrök, miután hosszabb ideje figyelték a Szabadkai úti területet.

{vsig}galeria/yard-kabszer{/vsig}

– Lakossági bejelentés érkezett arról, hogy egy területen vadkendert termesztenek. Az információt leellenőriztük, és mivel valósnak bizonyult, elkezdtük figyelni a területet. Az ültetvény tulajdonosát akkor fogtuk el, amikor két szatyor kábítószerrel igyekezett távozni – tájékoztatta a Gyula Tv-t Sütő Gábor, a gyulai kapitányság bűnügyi osztályvezetője.

A rendőrök a helyszínen azt látták, hogy valaki gondozza a növényeket, hiszen a tövek körül még száraz időben is nedves volt a talaj, és a szárakat karók támasztották. A helyszíni szele során a rendőrök megállapították, 15 tő vadkendert termesztett a tetten ért férfi.

A 29 éves gyulai férfit a Gyulai Rendőrkapitányság visszaélés kábítószerrel vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. E vétség büntetési tétele 3 év is lehet.

Részletek és a rendőrség helyszíni felvételei a videóban.

Nézze meg ezt is:

Mozgalmas diáksport élet várható Gyulán

Idén is mozgalmas diáksport életre számíthatnak a fiatalok Gyulán. Ezt a számos sportágban szervezett rendezvények …