2023. június 8., csütörtök
FONTOS

Rendeznék a pedagógusok helyzetét

Sok, és sokszor változó: leginkább így lehet összefoglalni az oktatási államtitkárságról kikerülő, majd gyakran módosított elképzeléseket, melyek a tanügyi rendszer megújítását célozzák.

{vsig}galeria/glovi{/vsig}

Ezért sem lehetett véletlen, hogy nem kevés érdeklődő előtt rendezték meg a fórumot dr. Gloviczki Zoltán közoktatásért felelős helyettes államtitkár részvételével a Harruckern János Közoktatási Intézményében. A szakpolitikus több más mellett a pedagógusi életpályamodell jelentőségét hangsúlyozta

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkársága és a Békés Megyei Önkormányzat közös rendezvényén megjelent a megyei közgyűlés elnöke is. Farkas Zoltán hangsúlyozta: fontos, hogy azok is értesüljenek a változásokról, akiket a megújulás leginkább érinthet.

Gloviczki Zoltán a Gyula Tv-nek úgy nyilatkozott, rendezni kell a pedagógusok munkájának anyagi hátterét is, ugyanakkor nagy jelentőséget tulajdonított a tanárok erkölcsi megbecsülésének, tekintélyének az emelését illetően.

Részletek a videóban.

Nézze meg ezt is:

Megrongálódott a varsándi híd, Gyula felé tartanak a darabjai

Fotók: Nagyváradi Vízügyi Igazgatóság/Bujdosó Szabolcs – KÖVIZIG   A Nagyváradi Vízügyi Igazgatóságtól 2023. június 7-én …