2024. február 23., péntek
FONTOS

Hajfestéktől a kókuszreszelékig – elítélték…

Jól megpakolta a táskáját az a nő, akit lopás miatt állított bíróság elé ma a Békéscsabai Rendőrkapitányság. Október elsején, szombaton este érték tetten a békéscsabai Tesco hipermarketben.

Az áruház ruházati osztályán bement az egyik próbafülkébe, ahol a hajfestéktől a kókuszreszelékig több terméket is a táskájába tett. Az említett két dolog mellett májkrémet, vajkrémet, női és férfi papucsokat, sütőport, vaníliás cukrot, valamint egy szempillaspirált is találtak nála, amiről lekaparta az áruvédelmi etikettet és úgy próbálta meg fizetés nélkül kivinni az áruházból.

Mikor tetten érték, a hajfestéket kifizette, a többi terméket pedig visszaadta, így az áruház kára megtérült. A nő ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, a Békéscsabai Városi Bíróság pedig a csütörtökön délelőtt megtartott tárgyaláson egy év próbára bocsátásra ítélte – tájékoztatta a Gyula Tv-t a Békéscsabai Rendőrkapitányság.

Nézze meg ezt is:

A gyulai kiállítóhelyek is bemutatkoznak az Utazás kiállításon

Tavaly több tízezer látogatót vonzott a budapesti Utazás kiállítás, és várhatóan idén sem lesz ez …