2024. április 19., péntek
FONTOS

Gyulai döntetlen a Szolnok II. ellen

Hazai pályán nem sikerült legyőznie az NB III-as labdarúgó bajnokságban a Várfürdő-Gyulai Termál FC-nek a Szolnoki MÁV II. csapatát.

Az első félidőben három nagyobb helyzetből is megszerezhették volna a vezetést Fodor Sándor tanítványai, a mérkőzés utolsó perceiben viszont a Tisza partiak puskáztak el két nagy lehetőséget.

Előbb a kapufán csattant a labda, majd a szolnokiak csatára az üres kapu mellé gurított.

A fürdővárosiak hiába küzdöttek, és támadtak többet ellenfelüknél, ezen a mérkőzésen nem sikerült gólt szerezniük a tabella utolsó előtti helyén álló szolnokiak ellen. Fodor Sándor edző ennek ellenére úgy nyilatkozott, a következő két mérkőzésen hat pontot kell szerezni.

A mérkőzés legjobbjának a Gyula sérüléssel bajlódó, de nagyot küzdő játékosa, Nagy Gergely bizonyult, aki egy üveg pezsgőt vehetett át Galbáts Mihály klubelnöktől.

A klub közelmúltban megválasztott elnökét a távlati tervekről kérdeztük. Galbáts Mihály a feljutást sem tartja lehetetlennek.

Részletek a videóban, képek a Galériában.

Nézze meg ezt is:

Fókuszban a területfejlesztés

  Hétfőn nyolcadik alkalommal szervezett információs napot a Békés Vármegyei Önkormányzat a Csabagyöngye Kulturális Központban. …