2024. április 23., kedd
FONTOS

Gyulán az országgyűlés elnöke

Magyarország 2012. évi költségvetését egy országos körút keretében értékelik a nagyobbik kormánypárt, a Fidesz politikusai. E rendezvénysorozat keretein belül érkezett csütörtök késő délután Gyulára az országgyűlés elnöke. Kövér László előbb a Katolikus Közösségi Házban tartott fórumot, majd este hét órakor a városházán tartott sajtótájékoztatót. Az ország gazdasági helyzetét értékelve kitért arra, milyen helyzetben volt hazánk a 2010-es kormányváltás idején.

{vsig}galeria/kover{/vsig}

Kövér László azt mondta, 2010. végén úgy gondolták, az az év az összeomlás megakadályozásáról szól, az idei pedig az erőgyűjtés esztendeje lesz. Azt remélték, hogy 2011. végén már láthatóak lesznek a kibontakozás jelei, és sikerül csökkenteni az államadósságot.

Az országgyűlés elnöke hangsúlyozta, ez év második felében olyan nehézségekkel kellett szembenézniük, melyekre korábban nem készültek, ez pedig a világgazdasági környezet változása volt. Mint mondta, az euroövezet általános válsága mellett a német gazdaság teljesítményének csökkentése sem segítette a hazai helyzetet.

Részletek a videóban és a jövő heti 3Témában.

Nézze meg ezt is:

Rendőrök és rendőrségi dolgozók vehettek át jutalmat a Rendőrség Napján

  Szent György nap, a Magyar Rendőrség Napja alkalmából 2024. április 23-án állománygyűlést tartottak a …