2022. május 27., péntek
FONTOS

Rendőröket jutalmaztak

2011 legvégén is jutalmazta a Magyar Autóklub Dél-Alföldi és Kelet-Magyarországi Régiója a legkiemelkedőbb szakmai tevékenységet végző közlekedésrendészeti rendőrök munkáját. Az elismerések átadására 2011. december 30-án került sor Békéscsabán, a Szabadság tér–Bartók Béla út–Dózsa György út kereszteződésében. A szervezet megyei elnöke, Szudár Lajos elmondta, hamarosan 40 éve lesz, hogy útjára indították ezt a sorozatot.

{vsig}galeria/yard-autoklub{/vsig}

A díjak átadásának idejére megállt a közlekedés Békéscsaba talán legforgalmasabb kereszteződésében, az autósok türelemmel viselték a várakozást. 2011-ben az egyik nyertes a mezőkovácsházi kapitányságon szolgáló Bacsa Tamás főtörzsőrmester lett, aki úgy nyilatkozott, sokat változott jó irányban a közlekedési kultúra Magyarországon.

Az autóklub jutalmát átvehette Szabó Lajos főtörzsőrmester is, aki kollégájához hasonlóan lelkiismeretes és kiemelkedő szakmai munkájával érdemelte ki az elismerést.

A rendőrök jutalmazásának a legfontosabb célja az, hogy előmozdítsa a közlekedés szereplőinek közeledését. Az autóklubosok úgy tervezik, jövőre is kiosztják a díjat.

Részletek a videóban.

Nézze meg ezt is:

Évzáró gálaműsort tartottak a művészeti iskola táncosai

  Évzáró gálaműsort tartottak a művészeti iskola társastánc, néptánc és népzene tanszakos tanulói szerda délután …